Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság

2024.05.05. 20:46

Megfogyatkozva is pontot mentett a Balatoni Vasas

A Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén nem boldogult egymással a Kaposfüred és a Balatoni Vasas.

Fenyő Gábor

Fotó: Németh András

Már a második percben gólt ünnepelhettek a házigazda kaposfürediek, miután Gosztonyi Balázs a saját kapuját vette be. Más kérdés, hogy bő negyedóra elteltével a vendég Balatoni Vasas vezetett, miután előbb Bene Zsombor, majd pár perc elteltével Pálfi Zsombor is betalált. A hazaiak a 71. percben egyenlítettek Csiszár Tamás találatával, majd négy perc múlva megfogyatkozott a vendégcsapat. Yvan Yondot állította ki a spori, így az utolsó negyedórát emberhátrányban játszotta a Balatoni Vasas, de egy pontot sikerült megmenteniük.

Kaposfüred–Balatoni Vasas 2–2 (1–2)
Kaposfüred. Vezette: Perák A.
Kaposfüred: Czebei Á. –Csiszár T., Hornyák D., Dervalits S. (Csimszi Z. 38.), Károli Gy., Sipos A., Ballerini G. (Varga L. 82.), Szántó B., Orsós V., Papp M. (Regenyei B. 88.), Somlai D. (Magyar K. 60.), Balog A. Edző: Széchenyi Attila.
Balatoni Vasas: Kandó Zs. – Gosztonyi B., Y. Yondo, Hutvágner Sz., Nagy L., Bene Zs., Beke A., Pálfi Zs., Alt Á., Horváth F., Lukács B. Edző: Vida András.
Gólszerzők: Gosztonyi B. – öngól (2.), Csiszár T. (71.), illetve Bene Zs. (13.), Pálfi Zs. (17.).
Kiállítva: Y. Yondo (Balatoni Vasas) a 75. percben.

 

ÍGY FOLYTATJÁK
A 28. forduló párosítása
SZOMBAT (kezdés 17 órakor): Nagybajom–Kadarkút; Balatoni Vasas–Marcali; Barcs–Balatonlelle.
VASÁRNAP (kezdés 17 órakor): Tab–Toponár; Segesd–Kaposfüred; Juta–Csurgó; Balatonkeresztúr–Nagyatád; Öreglak–Somogysárd (Lengyeltótiban).
Az ifjúsági mérkőzések a nagyok előtt két órával kezdődnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában