Vízilabda OB I.

2024.05.02. 12:29

Kaposvári VK: ha kikapnak oda az európai álom

Pénteken 19.00 órakor a Szolnoki Dózsa Praktiker együttesét fogadja a Csik Ferenc Versenyuszodában a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. 5-8. helyéért vívott rájátszás második mérkőzésén.

Klein Péter Nándor

Fotó: ANDRASSY Zoltan

Az első mérkőzés megnyerését követően előnybe került a Szolnoki Dózsa, amely így az egyik fél hetedik pontjáig tartó küzdelemben hat-háromra vezet a Kaposvári VK ellen. Surányi László tanítványainak így mindenképp meg kell nyerniük (a szabályzat értelmében döntetlen eredmény nem születhet a helyosztókon) a péntek esti felvonást ahhoz, hogy egyenlítsenek, s egy harmadik, újfent Szolnokon rendezett összecsapáson dőljön el a párharc, amely arról is hivatott dönteni, melyik csapat végez majd európai kupaindulást érő helyen. 
– Sajnos az első mérkőzés nem úgy sikerült, hogy azt terveztük, foghíjasak voltunk, s hiába tettünk meg minden a győzelemért, kikaptunk – mondta Pellei Frank, a Kaposvári VK játékosa. – Hazai medencében így mindenképp javítani szeretnénk, még akkor is, ha a Szolnok egy erős, évek óra nemzetközi porondon szereplő együttes. Remélem, sokan kijönnek szurkolni, és a bíztatásokból erőt merítve sikerrel járunk. 
Egy újabb kaposvári vereség után a somogyiak Szegedi VE ellen játszanak majd a hetedik helyért.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában