Lekapcsolták

2024.05.02. 17:41

Két fonyódi automatát is megpróbált feltörni az ügyetlen szombathelyi férfi

Őrizetbe vették a férfit, aki megpróbált feltörni egy fonyódi bankautomatát április 24-én.

Nagy fába vágta a fejszéjét egy szombathelyi férfi, aki április 24-én éjjel úgy döntött, hogy nem bankkártyával vesz fel pénzt egy fonyódi automatából. A terve megvalósításához az autója hátsó rendszámtábláját egy lopottra cserélte, majd fúrógéppel és egyéb eszközökkel esett neki a bankjegykiadónak. Mivel sikertelenül zárult a művelet, ezért távozott. Úgy döntött, hogy nem adja fel a kísérletezést, és egy közeli autómosóhoz hajtott, aminek a pénzváltó automatáját szerette volna feltörni, de ez is kifogott rajta. 

A helyszínről sebtében távozó férfit a fonyódi nyomozók szlovákiai kollégák segítségével napokon belül azonosították, és április 29-én Szombathelyen, helyi egyenruhások segítségével elfogták és a Fonyódi Rendőrkapitányságra állították elő. A nyomozók a 46 éves szombathelyi K. Attilát egyedi azonosítójellel visszaélés, valamint kétrendbeli lopás kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában