Kék hírek, bulvár

2016.06.28. 21:21

Leleményes rendőr hiúsított meg egy zálogházrablást Marcaliban

Egy zálogház kifosztását akadályozta meg a szolgálaton kívüli rendőr. Ketten érkezek a bezárt zálogfiók elé motorral, s kalapáccsal zúzták be a kirakatot, de a rablást meghiúsította egy szabadnapos rendőr. A két rabló ekkor a főtörzs-zászlósra támadt.

Sonline

Megpróbáltak kirabolni egy zálogházat Marcaliban kedden délután. Két rabló érkezett egy motorral a helyszínre, bukósisakjukat szigetelőszalaggal tekerték körbe. Leugrottak a motorról, majd a zárva tartó üzlet kirakatát egy nagyméretű kalapáccsal betörték és onnan az arany ékszereket pakolták egy táskába.



A rablást látta a Marcali Rendőrkapitányság szolgálaton kívüli rendőre, Juhász Zoltán főtörzs-zászlós azonnal kivette az indítókulcsot a motorból. Ekkor az egyik férfi kalapáccsal a kezében a rendőrre támadt, aki egy hirdetőtáblát kapott maga elé, így fogta fel az ütéseket. A két férfi a megszerzett értékeket hátrahagyva a helyszínről futva elmenekült. A rendőr és három járókelő utánuk rohant. Időközben több autóval is érkeztek rendőrök, akik segítségével a helyszín közelében elfogta percek alatt elfogták a 19 és a 47 éves zalahalápi férfit.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A betört kirakat
[/caption]

A rendőrök P. Cs.-t és P. I.-t előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ketten érkezek a bezárt zálogfiók elé motorral, s kalapáccsal zúzták be a kirakatot, de a rablást meghiúsította egy szabadnapos rendőr. A két rabló ekkor a főtörzs-zászlósra támadt. Sonline Leleményes rendőr hiúsított meg egy zálogházrablást Marcaliban A betört kirakat -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!